Hvordan Laver Man Computerspil?

pixabay -

Her er et par måder at lave computerspil på:

Brug et spiludviklingsprogram som Unity eller Unreal Engine. Disse programmer gør det nemmere at lave 3D-spil, da de indeholder færdige værktøjer til ting som fysik, animationer, lys og lyd. Man kan finde gode tutorials på YouTube om hvordan man kommer i gang med at lave spil i f.eks. Unity.

Kod et spil fra bunden i et programmeringssprog som C# eller Java. Dette kræver mere programmeringserfaring, men giver større frihed til at lave præcis det spil man ønsker. Man kan finde guides til hvordan man laver simple spil som Pong eller Tetris på YouTube.

Brug et simpelt spiludviklingsværktøj som Scratch eller GameMaker. Disse værktøjer kræver ikke programmeringserfaring og er velegnede til at lave simple 2D spil.

Join et spiludviklingshold hvor man kan lære af mere erfarne spiludvik med sin egen viden samtidig med at man lærer nye færdigheder.

Dette indhold er bragt og udgivet i samarbejde med Optimeringsbogen. Her finder du et imponerende sortiment af e-bog om optimering i ehandel, eller utallige andre gode varer. Tak for hjælpen! - uden jer ville det ikke kunne lade sig gøre.